Ögonlaseroperation

Bli kvitt din ålderssynthet. Linsbytesoperation för dig över 45 år. Just nu erbjuder vi 20% rabatt samt fri konsultation. Med RLE-metoden korrigeras din syn så att du ser bra med en gång, både på långt och på nära håll. Passa på att boka en förundersökning före 9 juni 2022 och ange rabattkoden ”Sommar2022” för att ta del av erbjudandet.

Många känner av ålderssyntheten långt innan man börjar bli gammal, detta beror på försämrad synkvalitet. De första tecknen på ålderssynthet kommer vid 40-45 årsåldern och i 45-50 årsåldern behöver de flesta personer läsglasögon.

RLE-Operation

Med RLE-operation (Refractive Lens Exchange) korrigeras din syn så att du ser bra med en gång, både på långt och på nära håll. Behandlingen är smärtfri men görs under lokalbedövning och tar ungefär 10 minuter per öga.

Med RLE-operation ersätts ögats åldrade lins med en multifokal lins, precis på samma sätt som vid en gråstarrsoperation.

Förundersökning
Vid förundersökningen fastställs först vilken styrka den nya linsen ska ha. En kontroll av ditt synfel och ögonens hälsa utförs. Samt görs mätningar av ögats längd och hornhinnans krökning.

För mer information, frågor om ålderssythet eller tidsbokning är ni välkomna och ringa oss på telefon 08-551 074 00.

Alltid 5 års trygghetsgaranti för dig som genomgår en privat synfelsbehandling

  • Fria kontroller under 5 år.
  • Fria kompletterande behandlingar vid behov under 5 år.
  • Fria samtal med opererande kirurg via vår videoapp under 5 år.
RLE Pris
RLE Multifokal sfärisk och torisk 58 000 kr för båda ögonen
RLE Monofokal sfärisk 16 000 kr/öga
RLE Monofokal torisk 22 000 kr/öga