Vilken livskvalitet - min syn har aldrig varit bättre!

Jag är så oerhört tacksam för den rekommendation jag fick med möjlighet att komma till Lamera Medical Clinic och Dr. Kahled El-Naggar för att göra en ögonoperation, som väntat på sig länge.

Min medfödda gråstarr blev med senare år värre och min egen rädsla för operation höll mig tillbaka tills en dag i somras när det blev för svårt att fungera i vardagen med endast ljus och mörkerseende på ett öga och det andra ögat långt ifrån bra.

Jag började inse att jag måste göra något nu innan det är försent och det var ett av mina bästa beslut jag tagit.

Operationen på mina båda ögon gick snabbt och smidigt, kändes absolut ingenting, inga komplikationer och resultatet är nästan 100% syn på båda mina ögon, nära som på långt håll utan glasögon.

Nu ser jag färger och konturer som aldrig förr, njuter av att kunna räkna bladen på träden när jag går i skogen....Det är fantastiskt!

Så här bra syn kan jag inte minnas att jag någonsin haft, inte ens som barn och det är en stor lycka för mig, något jag också önskar att alla får uppleva.

Det fina bemötande, engagemang och den professionalitet jag upplevde från Dr. Kahled El-Naggar och all övrig personal på Lamera Medical Clinic är något jag alltid kommer vara tacksam för, djupt i mitt hjärta.

Stort innerligt TACK!

Lena Jernberg

Referenser